Pages

20.4.2010

Tigi Bed Head: Control Freak Hair Straightener

Alkuun pieni sanaleikki...

Tigittääkö teillä? 
Mulla nimittäin tigittää, ja kovaa.

Hahahaa... Aurinko on pehmittänyt aivot ja läpänderi lentää. Sitä paitsi on pakko myöntää heti alkuunsa, etten olisi ikimaailmassa keksinyt noin nokkelaa lausahdusta itse. Oon vain nuija plagioija!

Tähän mennessä postaukseni ovat käsitelleet vain kasvojen hoitoon ja meikkaamiseen littyvää kosmetiikkaa hiustenhoidon ja muotoilun jäädessä taka-alalle. Noh, kuten joku jo arvata saattoi, tämä postaus tulee muuttamaan asian! Tänään puhutaan Tigeistä, noista Suomessa reilusti ylihinnoitelluista hiustenhoitotuotteista, joiden erityistuntomerkkejä ovat kirkasväriset pakkaukset ja huumaavat esanssituoksut.

Suurimman osan Tigeistäni olen ostanut ulkomailta, pääasiassa LookFantastic-nettikaupasta. LF ei ole hintatasoltaan edullisin, mutta kokemusteni perusteella luotettava pulju. Valikoima vaihtelee, mutta tarjonta on yleensä monipuolinen, ja tarjouksiakin löytyy.


Tigillä on useita eri tuoteperheitä, kuten Catwalk, Bed Head ja Rockaholic. Hiustenhoitohyllyjäni taitaa tälläkin hetkellä tyrannisoida juurikin Bed Head -sarja, jonka Control Freak -suoristussuihkeeseen perehdytään seuraavaksi.


Hiukseni eivät ole varsinaisesti luonnonkiharat, vaan hieman taipuisat, jos niitä ei heti suihkun jälkeen taltuta. Suoristusraudalla tukasta saa toki moitteettoman suoran, mutta koska kuumuus rasittaa vaalennettua hiusta paaaaljon, halusin helpomman ja hellävaraisemman vaihtoehdon.

Kävin ennen joulua Forumin Hairlekiinissa ja pyysin apua ongelmaani. Myyjä suositteli Control Freak -föönaussuihketta, joka sitten aattona löytyikin tarkkasilmäisen äitini antamasta paketista. Toivoin sormet ja varpaat ristissä, että tuote toimisi toivotulla tavalla, sillä olisi harmittanut hirvittävästi jättää se kylpyhuoneen nurkkaan pölyyntymään. En nimittäin tiedä mitään ärsyttävämpää, kuin huono hiustuote... Paitsi ehkä "sattumat" kananugeteissa.


Onnekseni en joutunut pettymään. Päin vastoin, tuote toimii loistavasti, ja jopa ilman pyöröharjaa hiuspehkosta tulee kiiltävä ja hallittu. Control Freak -suihke ei lähmää, tahmaa tai korputa, kun muistaa ravistaa pullon ennen käyttöä ja suihkuttaa aineen tarpeeksi kaukaa pestyihin, kosteisiin hiuksiin (ei tarvitse kuitenkaan kurottaa käsivarren mitan päähän, 20-30 senttiä päästä riittää).

Control Freak Hair Straightener -föönaussuihke toimii suoristajana silloin, kun ei ole aikaa tai halua suoristusrautojen käyttöön. Tuoksu on hedelmäisen raikas ja aine levittyy kevyesti ja pehmeästi koko tukkaan. Suoristaa sileän ja ohuen tukan vaivattomasti. Neljä tähteä viidestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti