Pages

27.4.2010

Essie!

Jos olenkin hamstrannut aina kasvoihin käytettävää kosmetiikkaa, rakkaus kynsien pynttäämistä kohtaan on syttynyt vasta aivan viime aikoina. Minulla on pienet, liuskottuvat "lapsen kynnet", joiden lakkaaminen on ollut äärimmäisen sotkuista puuhaa. Onneksi melkein missä tahansa asiassa voi kehittyä mestariksi tai ainakin ok-tasoiseksi, jos ei luovuta, vaan jaksaa treenata, treenata ja treenata vaan!

Minä päätin alkaa treenata, kun löysin tieni kynsiblogeihin. Esimerkiksi Charming Nails -blogista löytää paljon inspiraatiota ja vinkkejä. Lisäksi asiaa myös muunlaisesta kosmetiikasta, kannattaa tsekata.

Vaikken ole asiantuntija millään muullakaan elämänalueella, niin kynsilakkojen suhteen olenkin sitten ihan todellinen amatööri. Osaan sanoa tasan, onko sävy mielestäni kiva ja levittyykö lakka helposti kynnelle - that's all. Ajattelin silti jakaa kokemuksiani kynsituotteistakin, luki näitä juttuja kukaan tahi ei. Omaksi ilokseni kirjoitan, kuten aina.

Tänään puheenaiheena ovat siis Essien lakat...


...Barbados Blue ja kohuttu/iloittu Mint Candy Apple.

Mint Candy Applen armoton metsästäminen alkoi erään nettikaupan kuvan nähtyäni. Kyseisessä puljussa olisi ollut tavaraa varastossakin, mutta he eivät minun kauhukseni suostuneet toimittamaan Essien lakkoja Suomeen. Seuraavat pari päivää istuin kivettyneenä läppärini ääressä ja käytin huimia Sherlock Holmesin taitoja selvittääkseni, mikä kauppa suostuisi kynsilakkapakkomielteeni tyydyttämään. Kun vihdoin tärppäsi, tein tilauksen hätiköidysti, sillä pelkäsin jonkun toisen asiakkaan nappaavan MCA:n nenäni edestä. Tulos: yksi upea lakka ja kolme floppia.


Odotin Nail etc.:in pakettia kuukauden päivät. Pelkäsin postin hukanneen sen ja kehitinpä asiasta itselleni painajaisenkin... Ihan totta, nettiostamista ei kannata ottaa ihan niin vakavasti kuin minä. Eliniän odotteesta tippui pari vuotta pois, kun tämä neiti unohti miltei hengittää. Tiedän, olen huono sarkasmissa, mutta oikeasti kannattaa olla tarkkana silloin, kun tililtä on jo lähtenyt maksu kauppiaalle.

Tilasin Mint Candy Applen ison lätäkön toiselta puolelta, joten päätin lisätä tilaukseeni myös yhden Zoyan ja yhden China Glazen lakan. Näiden sävyt eivät vastanneet yhtään kuvia, mutta voin kertoa niistä lisää myöhemmissä postauksissani. Nyt nimittäin asiaan, eli Päivän kynnet kuvina!


Mint Candy Apple on kaunis sävy yksinäänkin, mutta sen koostumus on hieman huonosti levittyvä. Tosin eilen kokeilin rauhassa ja sain kuin sainkin kahdella kerroksella oikein näpsäkkää jälkeä, mutta silti kynsistäni tuntui puuttuvan jotain. Kerros Barbados Blueta, harmahtavan vaaleansinistä helmiäislakkaa, ja äärimmäisen herkullinen sävy on valmis! Kynteni muistuttavat hieman Fazerin Parhaiden jääkarhukarkkia, joskaan väri ei ole aivan yhtä vihreä.


Päälle sudin ehkäpä maailman parasta pikakuivattajaa, MavaDry:ta. Myös ilman sitä elämästä selviää, mutta hyvä pikakuivattaja parantaa elämänlaatua huomattavasti, kun kaunis lakkaus pysyy ryppyyntymättömänä.

Kynsissäni siis tänään:
- 2 x Essie Mint Candy Apple
- 1 x Essie Barbados Blue
- 1 x Mavala MavaDry

Tämä on yksi lempparikomboistani.
What's yours?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti