Pages

20.4.2010

Favora Cleansing Gel 3 in 1 vs. Favora Gentle Cleansing Gel

Edellisessä postauksessani hehkutin Favoran puhdistusgeelin maasta taivaaseen, mutta surkuttelin tuotemerkin hiljattaista uudistusta. Lupasin kertoa asiasta lisää, kunhan saan uusia tuotteita käyttööni. No nyt kosmetiikkavarantoni ovat kasvaneet taas parilla uudella jäsenellä, joista yksi on siis Favora Gentle Cleansing Gel normaalille ja sekaiholle.


Kuvasin sekä vanhan sydänkäpyseni että uuden salarakkaani parvekkeella aamuauringon hehkuvassa valossa. Takaa kurkkii myös vaatteiden kuivausteline - melkoinen linssilude sekin.

Minun mielestäni Favora on ottanut aimoharppauksen kohti tyylikkyyttä mitä tulee pakkausten ulkonäköön. Ostan aina kosmetiikkaa mieluummin kauniissa kuin rumassa paketissa, ja kukapa ei nätistä tuotedesignista tykkäisi? Uusi tuubi on siis tehty helmiäisenä hohtavasta muovista ja entinen vaaleansininen väri on vaihtunut kauniin vihertävään sävyyn. Myös uusi korkki istuu mielestäni paremmin kokonaisuuteen kuin vanha, mutta vanha kierrekorkki sopii paremmin paljon matkustavalle kuin uusi.

Kemiallisista koostumuksista kiinnostuneille sekä uuden että vanhan puhdistusgeelin INCIT:

Favora Cleansing Gel 3 in 1 for sensitive skin (vanha)
Aqua, Caprylic/Capric Triglyseride, Glycerin, Decyl Glucoside, Carbomer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Lavandula Angustifolia, Linalool

Favora Cleansing Gel normal and combination skin (uusi) 
Aqua, Caprylic/Capric Triglyseride, Glycerin, Decyl Glucoside, Carbomer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Lavandula Angustifolia, Linalool, Parfum

Uuteen tuotteeseen ei ole siis ingredientsin perusteella tehty muita muutoksia kuin lisätty hajusteita. Siitä huolimatta uuden tuotteen kanssa suositellaan käyttämään kasvovettä, kun taas vanhassa tuoteselosteessa mainitaan, ettei kasvovettä tarvita. Minä en henkilökohtaisesti INCejä osaa tulkita, vaikka kerran estenomikoulutukseen hainkin, mutta jätin laiskuuttani pääsykoemateriaalin lukematta... 
BTW, kyseisestä koulutuksesta kiinnostuneiden kannattaa tsekata More To Love Mimmin postaus aiheesta! Itse nimittäin tajusin vasta pääsykokeen haastattelutilanteessa, että olin aivan väärässä paikassa, meikkaamisesta kiinnostuneiden kannattaa hakeutua ensin joko kosmetologiksi tai maskeeraajaksi ja harkita vasta sitten estenomiaa.

Takaisin aiheeseen! Uudella Favoralla kasvot kerran pestyäni en osaa sanoa pitkäaikaisvaikutuksista vielä juuta enkä jaata, mutta pesukokemus oli lähes samanlainen kuin vanhallakin tuotteella. Pintakuivat poskeni tosin tuntuivat pesun jälkeen hieman kuivemmilta kuin ennen, mikä saattoi johtua myös yövoiteen skippaamisesta. Hajua en pysty luotettavasti vertaamaan, sillä olen huomannut, että useiden tuotteiden ominaistuoksut muuttuvat mitä kauemmin ne ovat käytössä. Vanha Favoranikin on ollut avattuna jo puoli vuotta.

Aurinkoista tiistaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti