Pages

26.5.2010

Tyylineuvoja, osa 1

Vaikka olenkin tällainen kansainvälisesti(kin) arvostettu muotiguru, ajattelin silti jakaa muutaman suuntaa-antavan neuvon myös teidän rahvaan kanssa. Use them wisely, folks!

1. Käytä roikkuvia korviksia. Edes silloin tällöin. Ne nimittäin kaventavat kasvoja, ja laadukkaat kristallein tai timantein koristellut korvakorut tuovat arkiseenkin asuun ryhtiä. Sopivat erinomaisesti löysän niskanutturan kanssa!

2. Venepääntie paidoissa. Olkapäät ja solisluut paljastava venepääntie on naisellisen sensuelli. Vaikka vartalo ei muuten bikinikunnossa olisikaan, olkapäät voi lähes jokainen nainen huoletta paljastaa. Ruskettuneille olkapäille voi lisäksi sipaista vaikka hohdepuuteria.

3. Etkö pidä jaloistasi? Laita korkkarit. Korkokengillä pohkeen sekä koko jalan muoto aina pakaroihin asti muuttuu. Korkoa ei tarvitse olla paljoa, kunhan kantapää on edes rahtusen päkiää korkeammalla. Tsekkaa myös Mungolifen korkkarikoulu.

Inhoan oikeasti sydämeni pohjasta tällaisia neuvolistoja. Siksi en lue esimerkiksi Elleä ja Trendiäkin vain valikoidusti. Yleensä oikeiden ammattilaisten listoissa hehkutetaan trenssi-takin seksikkyyttä (näyttäkääpä mulle yksilö, joka istuu kuin unelma eikä siitä tule mielikuvaa itseään vilauttelevista puistosedistä), suositellaan khakia ja haukutaan vyölaukut ja sukat kengissä -kombo suohon, kunnes kyseisistä asioista tuleekin kuumimpia trendejä taas. En ole koskaan ymmärtänyt trendien seuraamisen hienoutta, sillä huippumuoti on ryppyotsaista bisnestä á la Anna Wintour.

Tämän tyyppiset kirjoitukset eivät tule jatkossakaan olemaan tämän blogin ydinsisältö, mutta lyhyehköstä internet-katveesta palattuani tuli todella kova polte kirjoittaa, vaikka kamerani laturi on kadoksissa eikä minulla edes oikeasti olisi aikaa bloggailuun tällä hetkellä... Niin tai näin, toivon ihmisten löytävän hyvän olon vaatteista, vaikka ne eivät suoraan uusinta muotia edustaisikaan! Shop, custom, recycle.

Iloista viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti