Pages

6.5.2010

Inglot saapui kaupunkiin

Internetin kosmetiikkapiireissä alkoi kova kuiske ja huhuilu jo vuoden alkupuolella.
Etelä-Suomen meikkiholistit kiukuttelivat, koska Turku oli niin kaukana.

Jotkut etuoikeutetut bloggaajat saivat tutustua asiaan meitä tavallisia kuolevaisia ennen, mikä lisäsi ihmetyksen määrää entisestään.

E-pä-rei-lu-a!

Sitten saapui sunnuntai 2.5., ilon päivä.
Silloin Vantaa sai sen, mikä Raisiolla ja Turulla jo oli.

Inglot.


Alunperin kiersi huhu, että Inglot, tuo paljon kehuja saanut kosmetiikkabrändi, rantautuisi eteläiseen Suomeen vasta syksyllä 2010, vaan kuinka ollakaan - yritys onnistui nappaamaan itselleen liiketilan Vantaanportin Jumbo-kauppakeskuksesta hetimmiten ja toiminta polkaistiin käyntiin peräti jo toukokuun toisena päivänä.

Ensiksi tylsät faktat pois alta:
Inglot on 25 vuotta sitten perustettu perheyritys, jolla on yli 240 liikettä ympäri maailman. Pitkästä historiastaan huolimatta Inglot laajensi toimintaansa vasta maaliskuussa 2010 Pohjoismaihin ja Suomeen.
Inglotin valikoimissa on mm. yli 550 huulituotetta, 300 kynsituotetta ja lemppareitani silmämeikkejä yli 550 erilaista tuotetta.Tuotteet on valmistettu EU:ssa ja 95 prosenttisesti Inglotin omissa tuotantolaitoksissa. Eläinkokeita Inglot ei käytä.

Inglotin Freedom-järjestelmällä jokainen saa luotua oman näköisensä ja kokoisensa paletin, mikä on iso plussa muihin Suomessa myytäviin merkkeihin verrattuna. Itse valitsin viiden värin paletin, johon otin kolme luomiväriä, kulmavärin ja peitevärin. Pyöreillä napeilla kombinaation hinnaksi tuli 21 euroa.


Koska omistan jo jonkin verran neutraaleja luomivärejä, valitsin kesää silmällä pitäen kirkkaita sävyjä. Ensimmäinen, numero 51 on kevyesti hileinen, ehkä hieman ruosteinen oranssi. Sävy 10 on kaunis vaaleanoranssi helmiäinen, jota ajattelin käyttää meikissä yhdessä 51:n kanssa. 372 on vihreään taittava turkoosi mattaväri.

Kulmaväri 568 toimii minun vaalealla hipiälläni hyvin. Puuterimaisen koostumuksensa ansiosta tällä pääsee halutessaan sekä kevyeen että tummaan lopputulokseen. Peiteväri (LW100) on erittäin vaalea. Sormin levittämällä en saanut aikaan toivottua jälkeä, joten se on ehkä siveltimen oston paikka.

Siveltimistä puheenollen, Inglotilla on niissäkin monipuoliset valikoimat. Merkin kabukista olen kuullut kehuja, mutta itse en ole vielä ehtinyt siveltimiin tutustua. Ulkonäöltään ne ovat lähes identtisiä M.A.Cin sutien kanssa!

Kuvasin myös swatchin paletistani:


Normaalisti käytän luomivärin alla Urban Decay:n Primer Potionia, mutta ilmankin napeista lähti näin mahtavasti pigmenttiä! Jumbon Inglotin myyjä sanoikin luomivärien kestävän runsaan pigmenttinsä ansiosta pitkään, joten päädyin pyöreänappiseen palettiin neliöiden sijaan, vaikka neliöissä olisikin ollut enemmän tavaraa.

Luomiväri-/kulmaväri/peiteväripaletin lisäksi hairahduin ostamaan AMC Lip Glossin sävyssä 542.

 
Väri on levitettäessä ihanan hologrammimainen ja tuoksu muistuttaa mielestäni kaukaisesti Spice Girls -tikkareita. Kiilto ei tahmaa ja tuo huulille kauniin huurremaisen värin (edit: kiilto on lähes väritöntä, mutta huulet näyttävät levityksen jälkeen pussattavan pulleilta).

Kaiken kaikkiaan Inglot-myymälässä vierailu oli ainakin avajaispäivänä mieluisa kokemus, sillä myyjät olivat avuliaita, mutteivät tyrkyttäneet tuotteitaan. Aion palata ostoksille pikimmiten uudelleen, sillä sarjan Sleeks-huulikiillot jäivät vielä kaivelemaan... Inglotin poskipunat eivät sen sijaan herättäneet minkäänlaista kiinnostusta, mutta jos meikkipussista uupuu vielä shimmerinen vaaleanpunainen poskari, kannattaa Inglotissa käydä pyörähtämässä.

Mielipiteitä Inglotista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti