Pages

4.5.2010

Nettikauppoja osa 2: CBT's Closet

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Hauskaa toukokuun alkua!
Omalla kohdallani vappu oli erittäin onnistunut ja kylmät säät ennättivät paikalle vasta tuon kevään iloisimman juhlan jälkeen. Toivottavasti muillakin oli kivaa. (Ainakin Senaatintorilla, Esplanadilla ja Kaisaniemessä pyörähdettyäni uskoisin, että aika monella muullakin oli kivaa. Erinäisiin efter dagen -oloihin en ota kantaa... ;)

Enemmittä mutinoitta jatkan nettikaupoista kertovaa postaussarjaani.


CBT's Closet

CBT's Closet myy muun muassa muovisia koruja, jotka on leikattu muotoonsa laserilla. Nettikauppa toimii Yhdysvalloista käsin, joten hinnat ovat dollareina ja ostaessa kannattaa varautua siihen, että paketti saattaa jäädä tulliin, varsinkin jos tilaus on hintansa puolesta suuri. Aiheesta löytyy lisätietoa tullin nettisivuilta.

Sivujensa About Us -välilehdellä nettikaupan ylläpitäjät esittelevät itsensä näin:

Who: Howdy! We are Michelle (CBT), Don (NB) & Foxy (chiweenie).
What: CBT's Closet is trendy, fun, & unique handmade & custom jewelry & accessories.
Where: San Antonio, Texas, U.S.
When: Est. 2006
Why: To bring YOU affordable handmade & custom designed jewelry you won't find at your local mall.
How: Lots of Love :)

Eli kuten omistajat itsekin liiketoimintaansa kuvailevat, CBT's Closet tarjoaa edullisia käsintehtyjä koruja, jollaisia ei ihan jokaisesta ostoskeskuksesta löydä. Kaupan tarjonta ei varmastikaan ihan kaikkia miellytä, mutta ShanaLogicissa kerran asioituani tiesin heti, että CBT's Closetin tyyli kolahtaa. Ihanan kitchiä!

www.cbtscloset.com-osoitteessa sijaitsevan nettikaupan lisäksi Michellen, Donin ja Foxyn tekemiä koruja myydään myös Etsyssa ja NB's Closetissa. Varmaan Ebaystakin löytyy jos ei samoja niin vastaavanlaisia tekeleitä, sillä muovikoruista on tullut pieni ilmiö 80-luvun muodin palattua takaisin.


Postituskuluja kahdelle kaulakorulle kertyi $5.50. Paketti saapui kotiovelle tarkalleen kaksi viikkoa tilauksen tekemisen jälkeen, Islannin tuhkakatastrofista huolimatta. Vahvistussähköpostissa huomautettiin toimituksen voivan kestää 2-4 viikkoa normaaleissakin sääolosuhteissa.


Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, kaulakorut oli pakattu kumpikin omaan laatikkoonsa. Lisäksi paketissa oli ihana kaupanpäällinen, josta en halua paljastaa sen enempää, jotta yllätys olisi muillekin yhtä iloinen kuin se oli minulle.

Voin suositella CBT's Closetia luotettavuuden, laadun ja dollarin heikon kurssin perusteella erittäin lämpimästi niille, jotka pitävät värikkäistä muovikoruista eivätkä hätkähdä lapsellisiakaan aiheita. Jos korumakuusi kuuluvat lähinnä Kalevala Korun hillityt käädyt ja sormukset, ja 1980-luku aiheuttaa sinulle lähinnä vilunväristyksiä, tämä ei ole paikkasi. Ennen vappua ja halloweenia sekä naamiaisia CBT's Closetin tarjonta kannattaa kuitenkin käydä tsekkaamassa, jos haluaa asuaan kivoilla asusteilla täydentää.


Molempiin koruihini valitsin 16 tuuman (n. 40-41 cm) hopeisen ketjun, sillä se kuului hintaan. Korut laskeutuvat nätisti rintakehän päälle, mutta jos tykkää pidemmistä ketjuista, voi sellaisen suurimpaan osaan koruja vaihtaa myös jälkikäteen itse.

Maksun hoidin jälleen PayPalilla, joka on koitunut hieman liiankin helpoksi tavaksi maksaa ostokset... Kannattaa pitää mielessä, että vaikka PayPaliin rekisteröityminen onkin ilmaista, toisinaan yhtiö perii käyttäjiltä palvelumaksuja, jotka ovat noin euron luokkaa.

Lopuksi vielä kurkistus tämän True Blood -hullun ostoksiin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti