Pages

4.8.2010

Hehkua poskille M.A.C:illa ja Smashboxilla

Kesä ja auringon tuoma hentoinen rusketus ovat inspiroineet allekirjoittanutta valtavasti viime kuukausien meikkihankinnoissa. Luomivärihamstrauksen sijaan olen ostellut erilaisia poskille väriä ja kuultoa tuovia tuotteita. Tukholman ja Tallinnan kosmetiikkatarjonnat sekä ystävällinen palvelu takasivat sen, että kruunut jäivät kauppaan ja minä marssin kaupasta ulos pieniä muovikasseja rintaani vasten puristaen.

Seuraavaksi katsaus tämän kesän lemppareihini.


Tukholman Åhlénsin M.A.C.-pisteellä oli tungos ja kiireisiä myyjiä, joten en ostanut sieltä mitään. Sen sijaan Tallinnan Viru-keskuksen Kaubamajassa oli rauhallista ja erittäin ystävällinen ja englantia luontevasti puhuva tyttö, joka onnistui myymään minulle yhtä jos toista... Tallinnan-reissun parhaaksi ostokseksi osoittautui kuvissa näkyvä mineraalikuultopuuteri sävyssä By Candlelight. Se on LE eli limited edition eli kausituote, ja onnistuinkin saamaan itselleni Kaubamajan viimeisen kappaleen.

On päiviä, jolloin en jaksa alkaa "suttailla" poskipunan kanssa, mutta tunnen itseni kuitenkin hieman tunkkaiseksi ilman ekstraväriä. Kuultopuuteri antaa etenkin hyväkuntoiselle ja vähän päivettyneelle iholle hohteen, joka ei ole selvästi havaittavissa, mutta tekee yleisilmeestä heränneemmän. Lisäksi se levittyy iholle kuin unelma!


Myyjä kehui By Candlelightia monipuoliseksi tuotteeksi. Hän suositteli levittämään sitä myös tavallisen puuterin tapaan koko kasvoille. Itse en puuteria käytä, ja muutenkin idea tuntui minulle vieraalta, mutta mikäli joku tykkää, go for it, girls! Itse käytän tuotetta pääasiallisesti poskipäillä, mutta joskus sipaisen sitä myös kulmaluille, hieman otsalle, nenänvarteen sekä leukaan. Eli kai sitä koko naamataulun puuteroimistakin voisi kokeilla joskus.



Vaikka Tukholma olikin M.A.C:in osalta floppi, en lähtenyt silti tyhjin käsin Åhlénsiltakaan. Huomasin jo menomatkalla laivan tax free -myymälässä Smashboxin hyllyn, joka (ei-kovin-yllättävää kyllä) veti minua suuresti puoleensa. 

Smashboxin ständiltä ostin vain yhden tuotteen melko korkeiden hintojen vuoksi. Mukaani valikoitui Artificial Light sävyssä Flash. Se muistuttaa todella paljon Lumenen edesmennyttä (?) ihon sävyn heleyttäjää. Alunperin tarkoitukseni oli ostaa meikkivoiteen alle tarkoitettu pohjustusvoide, mutta intuitio suosi AL:a. Tätä voi käyttää myös ilman meikkivoidetta, jolloin tapahtuu samantapainen herääminen kuin M.A.C:in Mineralize SkinFinishin  kanssa; iho hehkuu ja olo on freesimpi kuin suoraan sängystä nouseena.

Nestemäinen koostumus on helppo levittää. Pigmenttinsä ansiosta Artificial Light on riittoisa ja pumpullinen pullo on myös hygieeninen käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti